Om oss

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Det är ord man har hört många gånger – en utsliten kliché – men innebörden är fortfarande lika värdefull, och för oss på Galore Media är det precis så vi ser på vårt arbete.

Vi vill skapa en produkt som är prisvärd och som lever upp till den kvalitet som vi själva skulle vilja ha. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, respekterade och uppskattade, precis som vi själva skulle vilja känna oss om det var vi som var kunder. När vi frågar oss själva om vi skulle anlita oss själva så ska svaret vara ett rungande ja – är det inte det så backar vi och gör om.

bild2

Lär känna oss!
Det är viktigt för oss att vara en öppen och välkomnande byrå, för det är så vi själva skulle vilja bli behandlade. Om du är nyfiken på oss och vad vi gör är du varmt välkommen att kontakta oss, via e-post, telefon, Facebook, Twitter, Skype eller någon annan kanal där vi finns (för vi finns nästan överallt), eller att helt enkelt komma förbi på en kopp kaffe. Vi ser fram emot att höra från dig!

Företagsbloggen
Vår blogg finns till för att du ska kunna lära känna oss lite bättre och se vilka vi är och vad vi gör. Vi skriver bland annat om kunder vi har jobbat med, uppdrag vi har gjort, vardagen på kontoret och roliga saker som vi hittar på. Vi skriver också lite om branschen, vad som är hett just nu, vad som spås om framtiden och hur saker och ting fungerar. Ibland har vi gästbloggare som på ett eller annat sätt är relevanta för det vi gör och som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Det finns med andra ord mycket spännande att ta del av där, och det är också ett ställe där du kan kommunicera med oss genom att kommentera och tycka till om det vi skriver.